Momster-event med søde influencers og lækre snacks

Et stort udvalg af lækkert snack fra My og Mads måltids- og snackkasser til børn

I sidste uge løb Momsters første event af stablen, og lad os være helt ærlige: vi var meget nervøse og spændte! Heldigvis gik dagen, som den skulle, og der var skøn stemning, da vi fik besøg af en masse mor-influencere og deres dejlige unger, mens vi spiste det lækreste snacks.

Nu kan Momster med stolthed også tilføje eventmagere til cv’et. Vi har nemlig nu holdt vores første event for vores skønne kunde My & Mad. Vi havde fortalt dem, at de var vores første kunde, og at vi gennemgik en læreproces, så det kunne gå alle retninger. Men heldigvis gik det intet mindre end fantastisk godt!

Det gjorde det især. fordi vores kunde har så fedt et produkt, de laver månedskasser med lækre, sunde og økologiske børnesnacks og babymad, der er lige til at tage med på farten. Perfekt til en travl hverdag, når ungerne har brug for en hurtig snack – men også fordi, stemningen var super hyggelig og alle var i godt humør. Vi havde i den grad formået at invitere en skøn gruppe mødre til eventet.

Eventet begyndte med et spændende oplæg omkring opstart af mad og snack til babyer, og hvordan man kan fortsætte de gode vaner gennem barnets opvækst. Influencerne fik mulighed for at smage lækkerierne fra snackkasserne, så de selv kunne få en fornemmelse for, hvad deres børn skulle spise – der var alt lige fra frysetørrede frugtsnacks til kiks og smoothies.

Det var en fantastisk eftermiddag og Momsterteamet er meget stolte over. Heldigvis er vores kunde også super tilfreds. Men det slutter ikke kun der, for tilbagemeldingerne fra infleuncerne der deltog, var også stærke.

“Tusind tak for sidst, det var virkelig et fint event, vi er vilde med konceptet, så tror vi bestiller”, skrev Mette i en mail efterfølgende.

“Hvor var det et super fint og vellykket arrangement! Tusind tak! Herhjemme er kassen et mega hit! Jeg kommer hellere end gerne til kommende events”, skrev Julie som kom forbi med sin dejlige baby.


Interviews med influencerne

Vi spurgte influencerne til eventet, hvad deres favoritsnack var, og det kom der flere forskellige svar på.

Hvad var din favoritsnack?


Momster har flere events coming up inden for den nærmeste fremtid. Er du brand og har et produkt, du ønsker et arrangement omkring, kan du altid kontakte os på info@momster.dk

Hvis du vil læse mere om momstertesten på My & Mad’s månedskasser så klik her.

Skriv et svar