Momster News #3

Marts har været endnu en travl (læs: super hektisk) måned på Momster. Vi arbejdede på en masse forskellige kreative kampagner – sær mange påske-relaterede opgaver har vi fået ind af døren. Glæd jer til at se dem her i løbet af april. Og så har vi også udvidet teamet, og som sædvanlig samlet de bedste food, travel og kreaindlæg fra bloggere sammen til dig til stor inspiration

Momsterkontoret udvider

I løbet af marts havde vi en del jobsamtaler med en masse skønne kvinder, der skal være en del af det seje momster-hold. Vi har ansat hele tre damer, som enkeltvis bliver introduceret på Momster meget snart.

Månedens indlæg på Food

Der har igen denne måned været gode bud på aftensmad, snacks og kager på Momster FOOD, og vi har her samlet dem til dig.

1 // De her æggewraps er virkelig nemme at lave, og så smager de fantastisk! Ungerne elsker selv at kunne bestemme fyldet – og så er det en god mulighed for at få tømt ud i grøntsagsresterne. Hop ind her.

2 // Pølsehorn er en genial snack (brandslukker), når ungerne er sultne om eftermiddagen. Denne opskrift på grove pølsehorn er endda sund – what’s not to like? – tjek den ud lige her.

3 // Skal du snart holde fødselsdag, eller elsker du bare kage? Så skal du prøve denne vanvittige Toblerone-kagecreme, som er fantastisk, især når der tilføres et syrligt twist i form af lime og hindbærmousse. Find opskriften lige her.

Månedens indlæg på Travel

Momsterbloggerne rejser og oplever på livet løs så du kan blive inspireret til hvad du skal lave med ungerne både i weekenderne og når du skal på ferie.

1 // Esme fra momsterteamet holdt sin datters 7-års fødselsdag i trampolinparken Bounce Fields. Hvordan det foregår, kan du læse alt om lige her.

2 // Vi har også skrevet om den lille Kulturnat, der er københavns helt nye alternativ til kulturglade børn, som du kan læse om her.

3 // Så har vi samlet 7 dejlige oplevelser for dig og din familie – de er alle gratis, så det er bare om at komme afsted.

4 // Hvad ville du savne, hvis du var væk fra Danmark i et år? Det har vi funderet lidt over på Momster, du kan se vores svar lige her.

Månedens indlæg på Krea

Momster Kreas måned har stået på 100 % DIY! Hele fem udgivelser blev det til i løbet af marts. Se de seje og børnevenlige projekter her.

1 // Det er weekend i morgen! (yes) Og det betyder hygge, slik og gode film. Så hvorfor ikke lave jeres egen hjemmebiograf? Ungerne vil elske det, og det kræver ikke særlig meget. Se mere her.

2 // Er din veninde gravid eller på barsel, så er en hjemmestrikket barselsgave den perfekte gave, når du skal på barselsbesøg. Find opskrifterne her.

3 // Skal du snart ud at rejse? Og mangler du en smart pasholder til familiens rejsedokumenter? Så følg guiden her.

4 // Lav din egne fine sovemasker sammen med ungerne. De kan selv dekorere maskerne, så de bliver personlige. Find guiden her.

5 // Hyggelige lyskæder med et dekorativt og barnligt udtryk – perfekt til børneværelset. Find ud af, hvordan du laver børnevenlige lyskæder her.

Skriv et svar