Momster News #2

Så er det tid til en omgang MOMSTER NEWS! Februar var en måned med masser af fart på! Ligeså har marts været, derfor kommer hermed en meget forsinket NEWS-indlæg. Vi havde i løbet af februar et fantastisk samarbejde med Flying Tiger Copenhagen op til fastelavn, hvilket der kom de sejeste DIY-projekter ud af til stor inspiration for momsterkontoret.

Momster TEST

Der var gang i testene med bla. Testamente Rådgivning og Flying Tiger Copenhagen. Februar var også den måned, hvor vi for første gang i en test oplevede, at der blev indkasseret max point i alle bedømmelsesparametrene. Hvilken test det var, kan du se lige her. Vi er stolte over vores gode samarbejdspartnere og bloggere, der finder produkterne relevante! Læs mere om februars forskellige tests nedenfor.

Testamente Rådgivning

Henriette fra Testamente Rådgivning besøgte vores mor-bloggere.

Hvem skal tage sig af dine børn, hvis du (7-9-13) går bort før tid? Vores mor-bloggere har taget stilling til svære spørgsmål i tæt samarbejde med Henriette. Og hvorfor Testamente Rådgivning scorede 60 ud af 60 point i februars første test, kan du læse om i indlægget her.


Momsterfamilierne fik tilsendt et QUICK & CLEAN antikalksystem, som skulle kobles til deres bruser. Dette skulle kunne reducere rengøring på badeværelset, så man kunne få mere tid med familien. Genialt, ik? Læs mere om den smarte feature lige her.

Flying Tiger Copenhagen

Hyggelige DIY-projekter med materialer fra Flying Tiger Copenhagen.

Februar bød også på et samarbejde med Flying Tiger Copenhagen, hvor vores mor-bloggere fik lov til at shoppe i deres butikker. Mødrene og deres unger har med materialer fra Flying Tiger Copenhagen lavet sjove DIY-projekter, som du og ungerne kan kaste jer over i den kommende weekend. Se bare dette indlæg.

Ansigtsmaling til årets fester uden skadelig kemi fra Flying Tiger Copenhagen er, hvad Momsterne har testet lige her.

Månedens indlæg på Momster Food

På Momster-kontoreret er vi nogle vaskeægte foodies! Derfor er det os en udsøgt fornøjelse at inspirere jer med nemme opskrifter, som mætter store og små maver. Februar har budt på lækre opskrifter, som du kan se lige her.

1 // Disse snack-muffins er en lifesaver, når ungerne er småsultne. Du kan også bruge dem til børnenes madpakke eller som aftensnack.

2 // Mhhh, lækkert, hjemmebagt rugbrød med en sprød skorpe og saftigt indre – det kan vi li’! Opskriften er uden surdej og tager derfor ikke flere uger at bage. Opskriften kan du finde her.

3 // Farverig og smagfuld Buddha Bowl? Ja tak! Det er en hurtig ret, som ungerne vil elske, da der er masser af farver og forskellige grøntsager. Se, hvordan du laver en Buddha Bowl her.

4 // Vil du gerne blive bedre til at have kødfrie dage? Så skal du prøve denne curry-ret med blomkål og linser, der komplementeres af cremet kokosmælk.

Månedens indlæg på Travel

1 // Ta’ en tur over på den anden side af Øresund og besøg Lund i Sverige. Der er masser af inspiration at hente i dette blogindlæg, hvis du vil vide, hvad du kan lave med ungerne i Lund.

2 // Vil du lidt længere sydpå, skal du overveje en tur til Sitges i Spanien, som byder på blå himmel og sol. Find ud af, hvor I skal bo, og hvad I skal lave ved at læse indlægget her.

3 // Elsker dine unger den fantasifulde og opfindsomme dreng, Alfons Åberg? Så skal I tjekke den seje legeinstallation ud, som inviterer børn og deres forældre ind i Alfons Åbergs fantastiske univers. Det foregår på Frederiksberg Bibliotek, og du kan læse mere om legeinstallationen og de dertilhørende arrangementer lige her.

4 // Har du en rejselyst, som ikke kan kurereres med en tur til Spanien eller Sverige, så læs mere om Et Rejselivs tur til øen, Vancouver Island her.

Månedens indlæg på Krea

Som altid er der god inspiration at hente på Momster Krea til dit næste DIY-projekt. Hvad enten det er temafødselsdag, fastelavn eller kreative stunder, så har Momster Krea samlet de bedste idéer!

1// En hjemmelavet tørrestativ, der tilmed pynter dit hjem? Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men det er det ikke, læs blogindlægget lige her.

2 // Kreakassen er et super koncept til kreative stunder med ungerne. Se, hvad kassen indeholder af kreative lækkerier.

3 // Skal du snart holde børnefødselsdag? Så skal du læse indlægget om, hvordan du nemt kan lave din egen temafødselsdag uden at skulle bruge flere uger på planlægning og indkøb.

4 // Fastelavn er lige om hjørnet, og har I ikke nået at finde årets fastelavnskostume, så kan I nemt lave jeres egne fastelavnskostumer med materialer, du har i skabet.


I Marts måned arbejder vi videre med kreative tests og anmeldelser. Vi er altid på udkig efter flere bloggere, der vil teste for os, så er du interesseret kan du hoppe ind på vores facebookside for tests lige her. Der lægger vi løbende opslag op om hvem vi søger, og du kan melde dig på testene der.

Skriv et svar