Oplev lækre brands til Momster Market #1

Af Redaktionen

Søndag den 7. oktober 2018 afholder vi for første gang Momster Market – vores helt egen live markedsplads, hvor du kan opleve og købe forskellige og superlækre produkter med gode rabatter. Vi vil naturligvis gerne præsentere brandsene inden i kommer, så i får et lille indblik i herlighederne. Her er fem af dem af dem, og så kommer vi løbende med resten, så hold øje.

Units

Units er en dansk designvirksomhed, der udvikler nye innovative produkter til hjemmet. Produkterne er fantastiske til sjove rolleleg og læring, ligesom de er med til at stimulere børnenes grov- og finmotorik, at styrke deres sanser og kreativitet. På Momster Market kan du få fingrene i Units’ Animal Farm og Nordic Animal-serie med 11 forskellige dyr i 3 forskellige størrelser. Animal Farm-serien er skabt for at give de traditionelle bondegårsdyr nyt liv, hvorfor dyrenes udtryk er genkendeligt for børn. Nordic Animals-serien består af en række forskellige nordiske dyr i forskellige størrelser. Fælles for dyrene er, at de alle har fået et smukt design, hvilket gør, at dyrene kan pynte i stuen, selv efter de små er lagt i seng.

Fillip og Fillipa

Fillip og Fillipa er en webshop, der laver lækkert udstyr til de små. Her kan du finde både babynests, ammepuder, sengerande, sengetøj, puslekurvesæt, puslepudebetræk og strikkede tæpper og meget, meget mere. Det er netop alle disse superlækre produkter, som du kan finde på Momster Market. Alt stof er desuden økotexsertificeret 100% bomuld.

Little Green People

Little Green People er en webshop, der fører økologisk børnetøj. Webshoppen har primært tøj til størrelse 0-4 år, men de fører også tøj til præmatur og til mor og far, ligesom de har bamser, ranger og dyr i naturgummi. Her finder du superlækre brands som Engel og Organic Zoo. På Momster Market tager Little Green People en masse lækkerier med til vintersæsonen fra Engel; Engel uldjakker, heldragter, vanter og huer. Du kan også få fingrene i deres store sortiment af andre Engel-produkter, herunder uld- og silkebodies, leggings, ammeindlæg, nattøj, dragter og økologiske bomuldsdragter.

Designed Learning

Designed Learning er et univers af design, der blandt andet står bag nogle helt fantastiske plakater. Her tages udgangspunkt i hverdagsrummet, hvor familien er samlet, og hvor læring er en fælles interesse. Børnenes naturlige nysgerrighed gør, at de bliver draget af de smukke plakater, som er særligt velegnede til aldersgruppen 3 – 10 år. Hver gang du køber hos Designed Learning støtter du desuden Børns Vilkår. På Momster Market tager Designed Learning nogle forskellige plakater med, et clipborad til ugeplanlægningen i familien, samt piktogrammer og en magnetisk bordskåner formet som Sjælland.

Racing Kids

Racing Kids er et superlækkert brand, der laver accessories til børn. Racing Kids er især kendt for deres fantastiske elefanthuer, som findes i et hav farver, så der er lidt til enhver samg. Elefanthuerne laves både runde og spidse, og de er både varme og komfortable, ligesom Racing Kids også står bag nogle rigtig fine halsedisser og luffer til børn. På Momster Market tager Racing Kids deres klassiske elefanthuer og tuphuer med i uld og bomuld til alderen 0 – 10 år. Racing Kids medbringer også luffer og halsedisser til både baby og børn.

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar