Det der med bikinikroppen, ik…?

Bikinisæsonen er lige om hjørnet – aka er du klar med din bikinikrop? Jeg er ikke, da jeg har en kæmpe udfordring. Det er: MAD! Åh, altså hvor jeg elsker mad! Det helt vildt. Især aftensmad, som jeg kalder varm kærlighed på tallerken, der luner indefra og ud. Det er noget, jeg prioriterer højt hjemme hos mig, og min datter er heldigvis også med på mit madmanifest.

Jeg var i London for nogle uger siden, hvor jeg havde en flere dage lang madfest. Nøj, jeg gik amok i det kæmpe udbud af mad, der er i den by. Indisk, spansk, koreansk, argentinsk…you name it! Min sidste aften i London spiste jeg tre forskellige aftensmad! En omgang kl 18, igen kl 19 og så lige den sidste ret pasta, som du kan se foroven! Hjemmelavet fettucini (de står og laver pastaen lige foran dig!!) i hvidvinssauce med trøfel-olie. Og så lige rørt rundt i den der kæmpe parmesanrulle!! Kan stadig smage den, når jeg lukker øjnene og tænker på den smagsfulde drømmepasta! Åååååh, ska lige bruge et minut på at sunde mig…

NÅ, men! Altså. Sådan en kaloriebombe er jo ikke lig med bikinikrop, vel? Og det er de tre kilo, som jeg tog på af den korte weekendtur til London, heller ikke rigtigt! Det er så skørt med min krop. Det er bare, som om den venter på kalorierne for så aldrig at slippe af med dem. “KOM MED MY PRECIOUS” skriger den gamle krop. Øv. Så jeg har kæmpet lidt med at komme af med de kilo. Indtil videre er der røget et enkelt – men de to andre, de sidder bare fast! Og det er også fordi jeg tog til Norge, som jeg har skrevet om her, lige efterfølgende, hvor jeg heller ikke holdt igen med madindtaget.

Så jeg forsøger mig med virkelig kalorielette retter pt. Som jo også smager drøngodt! Ingen problemer der. Men det er uden pasta, hvilket jo er min store kærlighed. Foroven er en dejlig sommerret, jeg laver ofte i øjeblikket. Fiskedeller med hvedekerne-salat og stegte løg/hvidløg. Max lækkert og mætter også rigtig godt.

Men har som sagt stadig to kilo to go. Og da jeg rejser igen om en uge, så har jeg besluttet mig for at kaste mig over KETO-diæten – som nogen også kalder LCHF.

Den er beskrevet således:
The ketogenic diet is a high-fat, adequate-protein, low-carbohydrate diet. The diet forces the body to burn fats rather than carbohydrates.

SÅ det lyder jo meget godt, ik? Jeg kastede mig over den i dag, og indtil videre går det meget godt. Men ok, jeg har også kun været på den i fire timer indtil videre. Wish me luck!

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar