Månedens morblogger #9: Meyermor

Månedens morblogger momster
Månedens morblogger momster
Heidi og datteren Nova

Meyermor – hun er indbegrebet afmommyness! Man kan ikke andet end at tage hatten af, og kaste den højt op i vejret for Heidi, som er en vaskeægte morjonglør.

Om Meyermor

Som Heidi siger: alle veje fører til MOR. Og det gør de i den grad. Heidi er mor til tre egne og to bonus. Hun har ikke kun morkasketten på derhjemme, men også når hun trækker jordmoderkitlen over hovedet og tager på job. Med sin store faglighed i baglommen, har hun udgivet bogen Meyermetoden, som udkom oktober 2018. Vi har testet bogen på Momster Test, hvor momsterne vendte tilbage med stor begejstring for bogens høje relevans til fødende mødre.

Heidi er ikke bange for at gå forrest. Derfor har hun også dedikeret dele af sin blog til kampen for bedre forhold på landets fødegange. Som jordmoder har Heidi udviklet Meyermetoden, der med stor succes har inspireret og hjulpet fødende mødre.

Morblogger med mening

Heidi er en morblogger med stærke personlige holdninger og er ikke bange for at fortælle om livet som sammenbragt familie. Derfor blogger hun skarpt om, hvilke konsekvenser og udfordringer der kan være ved opdragelse, eller – som hun kalder det –neddragelse, af vores børn. Derfor er Meyermor, med hendes enorme morerfaring denne måneds Morblogger. Tjek Heidis blog lige her.

Heidi er den niende og sidste morblogger i vores serie “Mød en morblogger”. I næste måned begynder vi på vores nye serie “Mød en momster”. Den går hen over hele sommeren – følg med, det blir supersjovt 🙂

Skriv et svar