Momster News #4

De sidste par måneder har vi arbejdet på et nyt projekt, nemlig Momsterjob. Det delte vi med dig og alle i andre skønne mødre i sidste uge. Der arbejdes stadig med Momsterjob, men vi håber, at kunne gå endeligt i luften inden måneden er omme, hvor du kan komme ind og oprette en gratis profil!

Momsterjob

På Momster mener vi, at ALLE er influencere. Om du har 10 eller 100.000 følgere på Instagram eller tilsvarende læsere på blog, så vil du altid have muligheden for at influere din kerne af følgere og læsere.

Derfor har vi udviklet vores nye jobportal Momsterjob, hvor alle kan oprette en gratis profil og vælge influencerjobs, de ønsker at lave.

Brands opretter jobsene, og vi har allerede forberedt en masse, der venter på at komme i gang.

Momster Test

Påsken har også været over os i april måned, og det inspirerede os til en masse kreativitet og aktivitet på vores tests.

1// Med denne filterkande kan du bla fjerne kalk og usunde stoffer fra drikkevandet, så vandet smager som kildevand købt på flaske.

2// Lav fantasifuld pynt til påskebordet sammen med ungerne og dekorér personlige påskeæg fra hobbybutikken Panduro.

3// Momsterne har test spil og legetøj med timevis af underholdning fra Flying Tiger. Se udvalget lige her.

På Momster Food bloggen har vi samlet bloggernes bedste opskrifter til hverdagsmad med ungerne, så andre mødre kan blive inspireret. På Momster Travel er det tips til aktiviteter og på Momster Krea er det krea-genet, der stimuleres. Og april måned svigtede ikke.

April måneds indlæg på Momster Food

1// En sikker opskrift, der virker hver gang, er en mors foretrukne våben i køkkenet, når der skal laves aftensmad. Find opskriften her og prøv selv.

2// Der er blevet eksperimenteret i køkkenet, og denne opskrift, som er nemt og billig er kommet ud af det.

3// Så er der en lækker, hjemmelavet og børnevenlig opskrift på kylling i karry, som selv de mindste kan lide.

4// Bag lækre, bløde kanelsnegle med ungerne. De vil elske at lave hjerteformet kanelsnegle, som kan pyntes med farverig glasur og pynt.

April måneds indlæg på Travel

1 // Esme fra momsterteamet holdt sin datters 7-års fødselsdag i trampolinparken Bounce Fields. Hvordan det foregår, kan du læse alt om lige her.

2 // Vi har også skrevet om den lille Kulturnat, der er københavns helt nye alternativ til kulturglade børn, som du kan læse om her.

3 // Så har vi samlet 7 dejlige oplevelser for dig og din familie – de er alle gratis, så det er bare om at komme afsted.

4 // Hvad ville du savne, hvis du var væk fra Danmark i et år? Det har vi funderet lidt over på Momster, du kan se vores svar lige her.

April måneds indlæg på Krea

1 // Det er weekend i morgen! (yes) Og det betyder hygge, slik og gode film. Så hvorfor ikke lave jeres egen hjemmebiograf? Ungerne vil elske det, og det kræver ikke særlig meget. Se mere her.

2 // Er din veninde gravid eller på barsel, så er en hjemmestrikket barselsgave den perfekte gave, når du skal på barselsbesøg. Find opskrifterne her.

3 // Skal du snart ud at rejse? Og mangler du en smart pasholder til familiens rejsedokumenter? Så følg guiden her.

4 // Lav din egne fine sovemasker sammen med ungerne. De kan selv dekorere maskerne, så de bliver personlige. Find guiden her.

5 // Hyggelige lyskæder med et dekorativt og barnligt udtryk – perfekt til børneværelset. Find ud af, hvordan du laver børnevenlige lyskæder her.

Skriv et svar