Månedens morblogger #8: Tina Maria

Tina Maria og datteren Olivia Renée

Den altid billedskønne Tina Maria er en morblogger der må siges, at have gennemgået noget af en rejse. Hun er ikke den typiske morblogger, men hun gør det fantastisk!

Om Tina Maria 

Tina Maria er ikke den typiske morblogger som vi kender det. På hendes blog kan du finde inspiration til mode, skønhed, bolig og livsstil. Den 28-årige skønhed ønsker gennem sin blog, at vise den rigtige side af sig selv. Hun blogger derfor også om hverdagslivets mindre polerede sider og mere personlige sager, såsom kærlighed og drømme for fremtiden.

Fra realitylivet til morlivet

Første gang vi fik kendskab til Tina Maria, var da hun tilbage i 2012 vandt Paradise Hotel sæson 8. Efterfølgende har hun gennemgået en stor udvikling fra kendis profil på reality-tv, til at have startet sin egen blog tinamarias, hvor hun i 2013 vandt titlen som “Årets Internationale Blogger”. Derudover har hun en youtubekanal, egen kollektion hos naked.com, samt eget upcoming brand inden længe. Men frem for alt er hun mor til guldklumpen Oliva Renée på 2 år. 

Skriv et svar