Momsterkontoret udvider

Mira, Emma og Esme

Der sker rigtig mange ting på Momsterkontoret for tiden. Vi har travlt med en masse opgaver. Bloggerstanden vokser, og vi nærmer os 100 bloggere.

Brands er vilde med vores Momster-univers, kan vi godt mærke. Mange virksomheder kontakter os dagligt for at lave samarbejde med vores morbloggere. Det er bare super fedt – vores bloggere er jo skønne! Men det betyder også, vi har super travlt. Mere travlt end nogensiden.

Siden vores skønne studentermedhjælper Anne-Sofie stoppede, har det kun været Mira og Esme på kontoret. Derfor var det med stor begejstring, at vi sagde velkommen til Emma, som nu er startet som studentermedhjælper. Emma læser Leisure Management og bor i Roskilde. Hun skal hjælpe med alt vores digitale content og skal sørge for at udgive opslag og indlæg på platformen.

Og så er Rikke også kommet med på teamet. Hun er uddannet journalist og mor til en 1-årig, der lige er begyndt i vuggestue. Rikke skal hjælpe med både kampagner og et nyt projekt, som vi afslører meget snart.

Rikke og Esme

Velkommen til det nye team. Det blir et godt forår, kan vi mærke.

Skriv et svar