Månedens morblogger #7: CamamaMilla

Camilla sammen med børnene Sille og Kalle

Fighterfamilie! Det er lige det, som Camilla og hendes familie er. Camilla har været en del af Momsters bloggerstand siden platformen launchede, og vi har alle fulgt med fra sidelinjen, hvordan familien udviklede sig til en stærk fighterfamilier.

Fighterfamilien

Camilla er 32 år og bor i sit drømmehus lidt uden for Ribe. Der bor hun sammen med sit livs kærlighed og sine to dejlige børn Kalle på to år og Sille på fire år. Camilla blogger om livet som mor i en fighterfamilie, som hun selv kalder det. Hendes søn Kalle er nemlig født ekstrem præmatur i 2016, hvor hun blot var 24 uger henne.

Derfor var den lille familie indlagte med ham i lang tid, hvor de kæmpede en kamp mellem liv og død. Kalle har det godt i dag, men lider stadig af efterfølgerne ved en så tidlig fødsel.

Inspiration

Camilla ønsker først og fremmest at oplyse, inspirere og give håb til andre familier i lignende situation. Men Camilla skriver også en del om bolig og beauty, da hun er en ægte livsnyder. Følg med på hendes inspirerende blog.

Tillykke med titlen som Månedens Morblogger Camilla og tak fordi du vil dele din åbne og ærlige fortælling om din seje familie med os!

Skriv et svar