Momster News # 1

Hold nu op en start på året, vi har haft på Momster! 2019 er så meget vores år. Vi har igangsat en del og nået langt i vores forsøg på at få alle mødre i Danmark til at dele ud af deres indre Momster, både på blogs og de sociale medier. Vi vil gerne være bedre til at dele vores rejse, derfor udgiver vi fremover MOMSTER NEWS med højdepunkter fra den seneste måned. Sig velkommen til MOMSTER NEWS #1.

Der er travlt på Momsterkontoret, og vi har mange bolde i luften. En af de bedste bolde, vi har haft i luften på det seneste, var Momsterprisen, som du kan læse mere om lige her. Den pris har vi længe villet have, da vi synes, at I mødre generelt gør et fænomenalt stykke arbejde i at lade os medvirke i jeres digitale liv. Og 2019 skulle blive året, hvor denne pris skulle introduceres og uddeles. I var alle gode til først at komme med gode bud på nominerede, og så til at stemme på de rigtige, der løb med de fire priser.

Vi offentliggjorde vinderne ved vores første morbloggerfredagsbar i Kødbyen fredag 1. februar:

Momsterprisen 2019

Vinderne i de fire kategorier blev følgende:

  • Årets blog: Irina The Diva
  • Årets morblog: Den Perfekte Mor
  • Årets blogindlæg: Josefine Valentin
  • Årets #momsterliv hashtag: Fuldtidsmor

Momster TEST

På Momster er der ingen tid til at hvile for vores morbloggere. Vi forsøger at få lavet en test hver uge og i januar udgav vi hele fire fede og forskellige produkter for jer. De er samlet her:

Børn i byen Klubben

Få rabat på indgangen til Experimentarium.

Den mest genialle Klub i byen må være Børn i byen, der giver attraktive rabatter på oplevelser, aktiviteter, spisesteder, caféer og meget mere! Du kan også finde nye legepladser i nærheden af dig – se mere lige her.

Månedskasser fra My og Mad

Mhhh, lækre snacks!

My og Mads spændende månedskasser byder på gode snacks til ungernes mellemmåltider. Hvis du er nysgerrig på, hvad mødrene synes om Månedskassen, så læs med lige her.

Collect Furniture

Der er fart på den fine træskammel.

Mødrene og deres unger testede den skønne skammel fra Collect Furniture, der kan forvandles til et smart køretøj til stor glæde for de små! Læs hele testen lige her.

Kreakassen

Der kreeres spændende krea-projekter.

Det kan være svært at være kreativ i en hverdag, hvor tablets og iPads ofte drager børnene, men med Kreakassen er det nemt at fordybe sig i kreative projekter sammen med ungerne. Læs hele testen her.


Månedens indlæg på Food

Mangler du inspiration til madlavningen i februar, så har vi her samlet januars opskrifter, som byder på lækre italienske retter og en super nem snack, der gør maven glad.

1 // Hvis du vil forkæle familien, så skal du prøve at lave denne lækre ret med aubergine, tomater, kylling og cremet ricottaost.

2 // Fyldte peberfrugter er en sikker vinder, når du skal mætte store og små maver.

3 // Her i vinterferien er det oplagt at give sig i kast med hjemmelavet pizza, prøv Josesofines opskrift lige her.

4 // Til aftensnacken kan du med god samvittighed lave disse dejlige dadelkugler.


Månedens indlæg på Travel

I vores opsamling af indlæg på Travel kan du finde god inspiration til din næste rejse eller aktiviteter til vinterferien.

1 // Blegdamsremisen er Østerbros eneste gratis indendørslegeplads, hvor ungerne kan slå sig løs – en oplagt aktivitet til vinterferien. Læs mere om stedet og åbningstider lige her.

2 // Momster-kontoreret er vilde med Lene Beier og hendes skønne familien, og derfor har vi skrevet om deres inspirerende rejseprogram til Mallorca, som I kan se på TV 2 Play.

3 // Mangler du solstråler og rejseinspiration, så hop over og læs indlægget om Costa Rica og La Pura Vida lige her.

4 // Januarmåned bød bl.a. på en tur i biografen for Momster-kontoret. Vi så den nye komediefilm Mødregruppen, og du kan læse vores anmeldelse af filmen her.


Månedens indlæg på Krea

På Momster Krea er der altid masser af inspiration at hente til dit og ungernes næste DIY-projekt. Du kan se januars indlæg lige her.

1 // Lav jeres eget hvem-er-hvem-spil med denne guide.

2 // Går du og drømmer om dit næste DIY-projekt, så skal du lave dit eget elegante tørrestiv. Find guiden lige her.

3 // Bestil en Kreakasse, som indeholder spændende projekter, som børnene kan fordybe sig i. Læs mere om konceptet, og hvad kassen kan indeholde lige her.

4 // Står du og skal planlægge barnedåb? Så kan du her finde inspiration til flot og kreativ bordpynt, som med garanti vil imponere dine gæster.

Vinterferie

For en stor del af landet er det vinterferie i denne uge. Det betyder for mange mødre en hel uge hjemme med ungerne. Masser af hygge, nærvær og kærlighed. Men også masser af tidlige morgener, stress og aktivitetspres. Held og lykke kære mor, vi ses på den anden side.

Skriv et svar