Momster præsenterer: #MOMSTERTANKER

Slip din indre Momster fri

Okay, alle Momsters derude! At være mor er det bedste, sjoveste og mest livsbekræftende. Men det er også det absolut hårdeste. Og når trætheden melder sig, eller irritationen, kigger det fæle ansigt frem: Momsteret. Hun får os til at tænke (og nogen gange gøre) de vildeste ting, men bare rolig! Du er ikke den eneste. Se med lige her.

Vi har alle de forbudte og knap så kønne tanker. Så hvis du tror, du er den eneste, vil vi gerne lige mane det til jorden med det samme: Du er ikke alene, kære Momster.

For at dokumentere det, præsenterer momster hermed: #MOMSTERTANKER.

Det er et hemmeligt fællesskab, hvor mødre kan dele deres skøre hemmeligheder og handlinger uden dårlig samvittighed. For hey, vi har da alle været der, hvor vi er kommet til at hapse noget af vores børns slik, og når de så opdager det, skylder vi skylden på far, ik’? Eller de lidt mere alvorlige som manglende kærlighed og decideret had og andre såkaldte “forbudte” følelser, vi ikke taler så højt om!

Derfor indsamler vi nu jeres mest momster-agtige-øjeblikke, hvor du bagefter har tænkt: tænkte jeg lige det, gjorde jeg lige det, skete det lige?

Det kan være alt fra dengang, du lod som om, du ikke havde lugtet den liiidt spøjse lugt fra baby, og ventede til farmand reagerede, så han kunne skifte – eller da du tørrede fingre i din babys tøj, fordi du havde glemt servietter? Eller den gang du blev lidt for sur, og det bagefter gik op for dig, hvor meget du lyder ligesom din mor, som du svor, du aldrig ville?

Indsend din lille hemmelighed eller forbudte tanke til os på info@momster.dk, så samler vi de sjoveste og udgiver dem løbende herinde.

Skriv et svar