MOMSTERPRISEN 2019

Fra d. 1. til d. 14. januar havde du muligheden for at indstille og dermed vælge de nominerede til Momsterprisen 2019. Nu er de nominerede endelig fundet. Hvem det er, kan du se lige her, hvor du også kan stemme om, hvem der skal være endelig vinder af MOMSTERPRISEN 2019.

Som noget nyt i år har Momster introduceret MOMSTERPRISEN, der gives til bloggere, der har gjort det ekstra godt i det forgangne år. De nominerede i de fire kategorier består af bloggere, der er blevet indstillet flest gange af jer.

Nu kan du stemme på din favorit, så vi kan kåre en vinder fra hver kategori. Kategorierne er:

  1. Årets MORBLOG
  2. Årets BLOG
  3. Årets MORBLOGINDLÆG
  4. Årets #MOMSTERLIV HASHTAG

Vi vil gerne sige tak til alle, der har indstillet de bloggere, som I synes fortjener at vinde. Hos Momster synes vi, at det er vigtigt med anerkendelse – især når en blogger har ydet en særlig indsats ved at dele det ærlige liv på deres blog. Og det er blandt andet det, vi hylder med Momsterprisen!

Stem på din favorit!

Følg dette link og stem på din favorit til MOMSTERPRISEN 2019.

Ses vi?

Prisuddelingen foregår fredag 1. februar 2019 til Momsters første bloggerfredagsbar i Soho, Kødbyen, Flæsketorvet 68.

PS: Fremover vil der være FREDAGSBLOGGERBAR den første fredag hver anden måned! Vi glæder os til at skåle med dig.

11 comments / Add your comment below

  1. Den perfektemor fordi hun er SÅ befriende Uperfekt og helt igennem NO FILTER❤️lige hvad vi alle har SÅ desperat brug for 👆👆👆👆

  2. @denperfektemor, fordi hun har turde vise at det er okay at være uperfekt og at man stadig skal tro på sig selv som mor, trods sin uperfekthed. Helt perfekt og meget forfriskende i en rigid instaverden hvor alt skal se perfekt ud hele tiden!!💪❤

  3. Jeg stemmer på @denperfektemor som vinder af momsterprisen 2019. Jeg er lige begyndt at følge hende for få timer siden nu, men jeg ved allerede, at hun fortjener den.

Skriv et svar