Månedens morblogger #5: Mig og morskabet


Christina blogger på migogmorskabet.dk, hvor hun har givet sine læsere nøglen til sit morskab, som åbner op for et ærligt univers om parforhold, parterapi, depression – og nå, ja, så lige tre børn. Læs mere om hvorfor Christina er udvalgt til månedens mor-blogger.

Christina blev mor for første gang i 2014 og siden er endnu to lillebrødre kommet til verden. Christina og hendes mand mødte hinanden på HF, dansede sammen til en skolefest, og er nu partnere i livet. De har været sammen i 11 år, hvilket kan give udfordringer – hvilket Christina skriver om på sin blog.

Opkaldet der ændrede alt

Christina har skabt et online-univers, som er er mere end blot ærligt. Det er råt, upoleret og ægte. Hun fortæller om hendes op- og nedture, som blandt andet har budt på en svær depression og en efterfødselsreaktion. Og midt i livets op- og nedture finder Christina tiden og modet til at fortælle om sine inderste tanker, dom ikke altid har været nemme. Hun har bla skrevet følgende:

“Mine tanker genkalder den foregående aften, putningen, som havde fået det hele til at vælte. Jeg er en elendig mor! Mørket ruller ind over mig, som en sort tåge, men efter den skyldfølelse, som stadig sidder i mig fra igår, ved jeg nu – det ikke er en mulighed. Jeg må have hjælp !”

I dette stærke og rørende indlæg fortæller Christina, hvordan hun en dag havde både psykiater og sygeplejerske i hendes lejlighed på Frederiksberg. Hun havde fået en depression.

Christina stiftede sin blog i august 2015, men havde længe gået med tanker om at blogge. Og tak fordi du gjorde noget ved det, Christina! For Christina deler tanker, som de fleste af os nok kender til eller har haft. Genkendeligheden og trygheden ved ikke at være den eneste er smuk og rørende.

På Momsterkontoret har vi ikke andet end respekt for dig og din familie. Vi er glade for, at du deler ud af dine tanker og inspirerer os hver dag. Stort tillykke med titlen som månedens mor-blogger!

_ _ _

Hver måned kårer vi månedens morblogger. Månedens morblogger skiller sig ud ved at skabe et univers, som vi simpelthen bare følge. Det er en mor, der har udmærket sig særligt ved fx at være ærlig, have noget på hjerte, tage smukke billeder eller noget helt fjerde. Momster-redaktionen udvælger månedens morblogger, men du er velkommen til at nominere, hvis du følger én, der gør det særligt godt. Send en mail til info@momster.dk med en begrundelse af nomineringen.

Skriv et svar