Momsterkontoret ønsker GOD JUL

MOMSTERTEAM DEC 2018, Mira, Anne-Sofie, Esme og Mette.

Vi ønsker alle vores bloggere, læsere, følgere og samarbejdspartnere en rigtig glædelig jul. Med dette blogindlæg kigger vi tilbage på året, der gik. Kommentér endelig, hvis du har forslag eller ønsker til Momster. Vi ville elske at høre fra dig.

Det har været et fantastisk godt år for os på Momster. Vi har i den grad fået styrket vores helt igennem unikke fællesskab, samtidig med at vi 

Året har bla. budt på:

1 års fødselsdag // Vi holdt den hyggeligste fødselsdagsfest med 20 af vores skønne bloggere.

MOMSTER MARKET 7. OKT 2018

Momster Market // Et live markedsplads med brands og bloggere. Her kunne man købe helt nye produkter fra brands og brugte loppevarer fra bloggerfamilier. Vi planlægger endnu en Momster Market i 2019, som bliver større og mere eventfyldt. Så glæd dig.

Nyt site // Vores hjemmeside har fået en kæmpe make over. Vi har gjort sitet mere læsevenligt ved at introducere kategorier. Og så er der også kommet en del nye funktioner, der gør det hele mere brugervenligt.

Blogs // Vores blogs Travel, Krea og Food har fået ændret koncept og er nu en inspirations opslagsblogs med indlæg fra familieblogs fra hele verden.

Sociale Medier // Både vores Instagram og Facebook er blevet stærk og solid og fungerer som en platform for den uperfekte mor. Hashtaggene Momsterliv og Momstermoment er introduceret og blir brugt flittigt.

Kampagner // Vi har haft en del rigtig gode samarbejdsaftaler. En masse virksomheder er interesserede i at samarbejde med vores momsterunivers, hvilket vi er meget stolte af. Vi fortsætter med en masse nye, spændende test i 2019.

Mette, Mira og Esme til Momster Market.

Team // Vi har været et team på fire mødre, der har sørget for at få alle ender til at mødes. I det nye år introduceres to nye personer til teamet. Glæd jer til at møde dem.

Nu skal vi med maven fuld af god mad og hjertet fuld af kærlighed slappe helt af og nyde feriedagene. For i det nye år er vi tilbage med en masse fornyet energi. Hav en dejlig jul og godt nytår, kærligst Momsterteamet.

Skriv et svar