Momsters hyggelige julehygge

Momsterbloggere til julehygge hos Momster, dec 2018
Momsterbloggere til julehygge hos Momster, dec 2018

I sidste uge holdt vi en super hyggelig juleevent på Soho i Kødbyen, hvor Momster holder til. Vi havde fået lov af låne et lækkert lokale med de fineste blomster hængende fra loftet. Ren girly-tema med rigtig god stemning, hvis du fulgte med på vores instastory fra aftenen. 

Momsterbloggerne var iklædt deres fineste juleglimmer outfits og nogle tog også deres lige så glitrende unger med, så det blev en dejlig eftermiddag med ren morhygge. 

Vi spiste tapas, klejner og bobler, så vi på behørig vis kunne fejre julen. Og så skulle vi da også tage det obligatoriske bloggergruppebillede, som vi heldigvis alle lige kunne squeezes ind i. Også de små momsterbørn skulle være med.

Det er simpelthen så dejligt at møde alle vores bloggere, som vi ellers kun samtaler med over mails og sociale medier. Selvom man da også lærer mennesker rigtig godt at kende digitalt, så kan intet kan sammenlignes med den virkelige verden. Derfor var der da også lidt spænding imellem de forskellige bloggere, der nu skulle møde hinanden for første gang. Men det gik heldigvis så godt, hvilket fx Mama Palbom og Mig og Morskabet også har skrevet om på deres sociale medier. 

Vi fortsætter med at connecte på blogs og følge med i hinandens liv – men engang imellem skal vi mødes IRL. I 2019 er planen derfor, at Momster skal holde mange flere af disse hyggelige event, så vi kan møde alle vores fantastiske momsterbloggere.

Skriv et svar