MOMSTERS STORE JULEGAW: 2. søndag i advent

Kalenderen siger 9. december og årets bedste måned for både voksne og børn er i fuld gang – og det er Momsters store julegiveaway også! Hver søndag i advent åbner vi en ny låge, hvor du kan vinde de fedeste præmier, og denne søndag er ingen undtagelse.

Denne søndag i advent har vi fokus på læsesjov for både børn og voksne. Her er, hvad du kan vinde:

#1 // Et års medlemskab til Maneno

Jep, du læste rigtigt: Du kan vinde et helt års medlemskab til Maneno! Maneno er en læseapp til børn, som har et særligt spilelement indbygget. Det er en læsedrage, som dit barn skal passe på og læse for. Formålet er, at motivere børn til at øge deres læsetid, læseniveau og læselyst. Der er over 2000 børne- og lydbøger, så der er altså noget til enhver smag, uanset hvilket læseniveau dit barn er på. Her kan du læse om dengang momsterbørnene testede Maneno med stor succes.

#2 // Tre måneders abonnement til Storytel

Der skal jo også være lidt til de voksne, ikk? Du har derfor mulighed for at vinde tre måneders abonnement til Storytel. Med Storytel får du adgang til et komplet bibliotek af e-bøger. Storytel har de mest populære lydbøger og e-bøger i alle genrer – alt fra bestsellers og prisbelønnede krimier, til klassiske romaner, eventyr og børnebøger. Her er desuden mulighed for både at læse danske og engelske titler.

#3 // Et års medlemskab til Fairytell

Nu har du muligheden for at vinde et helt års medlemskab læsetjenesten Fairytell! Fairytell er en helt ny og unik app for børn med børnebøger til tablet og smartphone. Fairytells bøger egner sig til 0-10 årige børn, og universet er uden tekst, hvor små ikoner guider jer frem til de bøger, som I har lyst til at læse eller lytte til. Da de søde Momsterbørn testede Fairytell, fortryllede det eventyrlige univers samtlige test-unger. Læs mere her.

 

Skriv i kommentarfeltet, hvad du ønsker at vinde. Hvis du ønsker alle tre gaver, så skal du skrive tre forskellige kommentarer, da vi trækker lod én gang for hver præmie. Vi finder vinderne torsdag 13. dec. Skynd dig at deltage, så du kan gøre endnu julen sødere i år med flere dejlige gaver.

_ _ _ _

Vinderen af Storytel er: Ditte
Vinderen af Maneno er: Heidi
Vinderen af Fairytell er: Ditte

I har alle fået en mail.

5 comments / Add your comment below

  1. Jeg vil rigtig gerne vinde #1 // Et års medlemskab til Maneno. Det er noget alle mine børn kan få glæde af. Men tænker mest på min 7 årige datter der lige har knækket læsekoden men stadig har svært ved det (i forhold til de to store) Tænker app´en måske kan være med til at give motivation for at læse endnu mere … kender den ikke og det gør mine lærer kollegaer heller ikke. Så kunne være så fedt at vinde et medlemsskab.

  2. Jeg vil gerne vinde #3// et års medlemskab til fairytell. Det vil både være hyggeligt at gå på opdagelse med familien, men det vil også gavne min profession som lærer. 🤞🏼

  3. Jeg vil elske at vinde abonnement til Storytel, da lydbøger er helt genialt at lytte til, når man pusler med små praktiske opgaver – og det vil give mig mulighed for at læse/lytte til danske bøger, mens jeg er i udlandet.

  4. Jeg vil elske at vinde abonnement til Fairytell, da det vil hjælpe min datter rigtig i gang med læsningen. Da vi befinder os i udlandet vil det også give adgang til en masse danske bøger, vi alle kan læse, så det ville være fedt.

Skriv et svar