Momsters STORE JULEGAW – Åbn lågen for dagens præmier

Så blev det endelig december – årets bedste måned for både voksen og børn. Det her er ikke kun måneden, hvor vi julehygger og spiser en masse konfekt, det er også tiden, hvor der skal vindes dejlige konkurrencer rundt om i det snedækkede blogland. Og selvfølgelig skal vi da også være med her på Momster. 

Derfor har vi linet en masse lækre familierelevante produkter op til dig de næste fire søndage i advent. I dagens adventslåge kan du vinde disse tre lækre præmier:

1. præmie // Cykelstol

Thule Yepp cykelstol til 1399 kr
Thule Yepp cykelstol 1399 kr

En let og sikker bagmonteret cykelbarnesæde med et moderne design, der sikrer fantastisk komfort for dit barn. Den kan klare op til 22 kilo, så du burde kunne bruge den helt op til, når barnet skal i skole.

2. præmie // Fotobog

Fotobog fra Cewe til 500 kr
Fotobog fra Cewe 500 kr

Den anden er denne skønne fotobog fra Cewe, som du jo lovede oldemor, at hun ville få med alle ungerne. Du kan lige nå at bestille den til jul, og præmien er selvfølgelig med gratis fragt.

3. præmie // Kreakassen

Kreakassen koster 249 kr om måneden
Kreakassen koster 249 kr om måneden

Det koster 249 kroner at være medlem af kreakassen, Så får du hver måned tilsendt en kasse med 2 kreative & kunstneriske aktiviteter inkl. materialer* og inspirationsark til to aldersgrupper: 3-6 år og 7-10 år. Der er dømt kreativitet i timevis. Her kan du vinde en kasse for at se, om det er noget for dig.

Skriv i kommentarfeltet, hvilket produkt du ønsker at vinde. Hvis du ønsker alle tre gaver, så skal du skrive tre forskellige kommentarer, da vi trækker lod én gang for hver præmie. Skynd dig at deltage så du kan gøre julen sødere i år med flere dejlige gaver.

_ _ _ _

Vinderen af cykelstolen er: Sofie
Vinderen af fotobogen er: Charlotte
Vinderen af kreakassen er: Stella

I har alle fået en mail.

49 comments / Add your comment below

 1. Vi har ingen bil, så en stor del af transporten foregår på cykel. Det sæde vi har nu, er et vi har arvet, så at vinde en ny cykelstol til Theo på 2 år ville være den perfekte før-julegave ☺️🤞🏻

 2. Åh ja, cykelsædet ville være skønt at vinde, så far også kan få et bag på hans cykel! 😍

 3. Cykelstolen ❤️ vi er flyttet på landet og har kun en bil, vores datter skal i børnehave 5 km væk i en anden by så hun skal cykles der ud

 4. En fotobog ønkser jeg mig helt klar. Nu snakker jeg på 5. år om jeg skal have lavet nogle, så det vil jo være helt perfekt at få sparket til at komme i gang ved hjælp af den fine gave 🙂

 5. Jeg ønsker cykelstolen som gave til min veninde, som forhåbentlig snart får nyt job og dermed kan cykle på arbejde med sin 1-årige søn bagpå:-)

 6. Vi ønsker os fotobogen så vi kan få taget os sammen til at dokumentere vores mest vidunderlige år sammen som en familie på tryk. 👪💞

 7. Det ville virkelig være fantastisk – og en stor hjælp i hverdagen på sigt – at vinde den fede cykekstol 🤞🏻

 8. Vi ville elske en krea kasse 😍
  Kreativ tid giver nærhed hvilket betyder meget for os her hjemme 🌟

  Hele banden krydser i hver falde fingre her hjemme ❤️

 9. Jeg ville gerne vinde fotobogen, til at forevige lillesøsters første år sammen med storebror😍🤞🏻🍀

 10. Jeg ønsker mig fotobogen, så vi kan lave et familiealbum over år 2018, hvor lillesøster kom til verden.

 11. Wauw fede præmier 😍
  Får helt sikkert brug for en cykelstol, når Vilda bliver lidt større. Cyklen er mit foretrukne transportmiddel rundt i København, da jeg desværre ikke har en bil.
  Så vi ønsker os klart Thule Yepp cykelstolen 🙏🏼🎄🎁
  Rigtig glædelig jul til Momsterteamet💝

 12. cykelbarnesæde ønsker mig og mit barnebarn så meget så kan jeg cykle hende rundt på en masse dejlige ture på min cykel … ellers fede ting man kan vinde 🙂 glædedig 1 søndag … snart jul

Skriv et svar