11 mødre du skal følge på Instagram + en ekstra

Af Redaktionen

Instagram bugner af skønne mødre, der alle bidrager med forskellige nuancer af morlivet. Her får du derfor vores liste over 11 mødre, som vi finder inspirerende.

Momsterkontoret er omgivet af fantastiske mødre – både i den virkelige verden og på de sociale medier. Vi elsker at følge med i alle mødres hverdag, store som små, og ser (næsten) alles stories hver dag. True story! Men så er der lige den mor, der især får lidt ekstra opmærksomhed. Som lige får snakken i gang på kontoret. Så vi vil gerne indrømme, hvem af jer vi taler om her på kontoret – altså på den gode måde, ik? Her kommer listen. Er du på den, så skal du bare vide, vi er vilde med dig og du skal endelig fortsætte! Er du ikke, så skal du altså følge disse mamas, der alle beriger vores hverdag på hver deres måde.

1. Manja

Manja er mor til sådan cirka verdens smukkeste unger. Udover at hendes børn har vundet i genlotteriet, så er Manja selv sådan en mor, som oser af overskud: Hun har altid smukke, lange negle, velplejet hår, og så tager hun de fineste billeder. Kæmpe anbefaling herfra!

2. Calina

View this post on Instagram

Breastfeeding in the sling ❤️ #naturalparenting

A post shared by NE❂HIPPIE (@neohippie.dk) on

Er der nogen, der det sidste års tid har delt vandene i medierne, så er det Calina. Med kun 25 stykker tøj har hun og hendes kæreste samt to børn valgt at leve et andet liv, end de fleste af os gør. De går ind for en bæredygtig livsstil, som i manges øjne kan virke ekstrem – men den er i hvert fald superinspirerende at følge med i.

3. Esra

View this post on Instagram

Vind, mere vind tak 💨💪🏻😂

A post shared by Esra Pedersen (@esra.ap) on

Esra er mor til tre – og så er hun kvinden bag projektet ‘Legestuer på plejehjem’, hvor flere generationer mødes og har glæde af hinanden. Esra fik arrangeret Danmarks første legestue med rytmik på et plejecenter i Valby – her kunne de ældre komme og kigge på og lege med, når forældre kommer forbi til rytmik med deres babyer. Det er da inspirerende!

4. Karina

Karina Bak tager de smukkeste billeder og hver gang vi modtager hendes billeder til test, er vi ved at blæst bagover af beundring. Det er simpelthen en fryd for øjet at scrolle hendes feed igennem. Hun er en af de mødre, der har fuldstændig styr på det æstetiske, og så er hendes unger bare alt, alt, alt for cute. Så leder du efter et gennemført instaunivers, så er det Karina, du skal følge.

5. Joelle

Hos Joelleblok finder du en skandinavisk mor med rene linjer, lyse billeder og smukke billeder af sin guldklump, Elena. Joelle er gravid igen, så snart er hun mor til pseudotvillinger med blot 15 måneder imellem. Hun er helt sikkert værd at følge.

6. Rikke

Rikke er mor og så har hun diagnosen borderline. Hver dag kæmper hun med sine indre dæmoner, samtidig med at hun er en badass mor til en autistisk søn. Hos Rikke finder du masser af tatoveringer, selfies og bar hud. Du skal altså følge med hos Rikke, hvis du inspireres af ærlighed og af tabu-brydende emner.

7. Michelle

Michelle er mor til fire. Hos hende finder du masser af personlige stories, hvor hun snakker direkte til sine følgere om hverdagens trummerum. Michelle har desuden en forkærlighed for makeup, så er du til personlighed og dullegrej, så skal du helt klart følge med hos Michelle.

8. Apu

Apu er mor til tre – snart fire – smukke unger. Hun er en af de der mødre, som vi andre kan blive helt misundelige på: Hendes hjem er stilrent og lækkert, hendes børn smukke og artige, og hendes mand laver altid aftensmad. Whats not to like? Det er tydeligt, at der er masser af kærlighed i det jyske hjem, hvilket er dejligt at følge med i.

9. Johanne

Johanne er hammersjov. Slut prut. Hun er et frisk pust til de Instamødre, der har det med at poste lidt for polerede billeder uden tilsvarende personlighed. Johanne fortæller det, som det er, hvilket hun gør med en kæmpe portion humor og selvironi. Det ka’ vi li’! Så hvis du trænger til et skud daglig latter, så er det Johannes Instagram, du skal følge.

1o. Frejamay

Frejamay er inspirerende, fordi hun altid er positiv. Hun er en megacool alenemor med en vild historie. Hun er erhvervscoach og foredragsholder, og så har hun nogle bestemte holdninger til tabuer og alle de gråzoner i livet, som vi ikke rigtig snakker om.

11. Signe

Signes liv har Esme fra Momsterkontoret fulgt med i i mange år, både på insta og den virkelige verden. Hun har tre søde børn, der alle er vidunderlige og skønne. Signes Instafeed er fyldt med inspiration til mødre og deres unger.

+ en ekstra, som vi ikke kunne undvære: Maria

Du kender helt sikkert Maria. Hun gik viralt, da hun ventede sine trillinger, som hun fødte i september. Her på Momsterkontoret har vi været fuldstændig fascineret over størrelsen på Marias fantastiske gravide mave, og så er det jo bare superspændende at følge med i, hvordan det er, at blive forældre til hele tre på én gang. Og fik vi sagt, at de i forvejen har en søn!

_ _ _ _

Hvem inspirerer dig? Du er velkommen til at fortsætte listen i kommentarfeltet herunder.

4 comments / Add your comment below

  1. Jeg gad godt se hvem I af ‘mindre’ profiler også synes er spændende. Jeg tænker at mange kender til størstedelen af dem i forvejen 😃😃

    Jeg følger med hos @kamillamilla, @ostfronten, @lisevandborg, @sebrinapelken, @fingernemblog, @anne_apfelstrudel, @fyrstenogfruen og mange flere! Både store og små ♥️

    1. Helt klart, tak for navnene. Vi skriver faktisk på et “10 mødre med under 1000 følgere du skal følge med hos lige nu”-indlæg, så der kan vi li tjekke de navne, kh Esme 🙂

Skriv et svar