#MOMCELEBRATION: Lad os hylde de danske mødre

Af Redaktionen

#MomCelebration er et nyt og inkluderende budskab, som Semper Allomin 2 står bag. Kampagnen handler om at hylde alle mødre, da alle mødre er fantastiske – uanset om de ammer eller giver flaske.

Der findes ingen færdig opskrift på den gode mor. Vi er alle forskellige, hvorfor den måde, vi er mødre på, også er det. Med andre ord er der ikke kun én måde at være mor på, og som Semper Allomin 2 beskriver det, sidder en god mor ikke i brysterne, men i det hjerte, der banker bag. Morskabet skal forene os, ikke skubbe os længere væk fra hinanden. Derfor er det supervigtigt at sprede budskabet #MomCelebration, kampagnen, som Semper Allomin 2 har søsat i dag. Her på Momster vil vi derfor gerne opfordre til dette:

Tilslut dig #MomCelebration!

Og hvordan går du så det i praksis?

Først og fremmest ved at benytte hashtagget #MomCelebration, så ordet kan blive spredt. Men har du lyst til at stå forrest med dette smukke og vigtige budskab, kan du på Sempers hjemmeside tilmelde dig et fotoshoot, hvor der vil blive taget billeder og optaget film til bannere og kampagnens sociale medier.

Semper Allomin 2 søger nemlig helt almindelige kvinder, som har lyst til at være en del af dette. Det er underordnet, om du ammer eller giver flaske – det vigtigste er, at du har lyst til at hylde mødre. Du tilmelder dig til fotoshootet lige her.

Her til slut vil vi gerne hylde to seje mødre. Først Momsterkontorets egen kampagnechef Mira, som er den bedste mor over for hendes søn. Her ser du hende amme sin søn, Spencer, på halvandet år:

Dernæst Momsterbloggeren Louise, der står bag bloggen Mammalouie. Her kan du se Louise give sin søn flaske:

Disse to billeder er et perfekt eksempel på #MomCelebration! Nærheden og kærligheden lyser ud af de to mødre. Fantastisk!

Skriv et svar