Momsterredaktionen går på sommerferie

Momsterkontoret med Mira, Sarah, Esme og Mette.
Momsterkontoret med Mira, Sarah, Esme og Mette.

Så er det sidste dag på momsterkontoret. Vi går alle på sommerferie efter et fantastisk godt halvt 2018! Der har været rigtig meget run på de sidste par måneder, at vi har løbet ekstra stærkt for at nå det hele. De næste par uger kan vi derfor helt tiltrængt give os hen til afslapningens skønne favn.

Men bare rolig, vores skønne bloggere fortsætter med at spytte masse indlæg ud, så der vil stadig være gang i den på Momster.

Tilbage i august

Første august er redaktionen tilbage på pinden herude i Kødbyen. Med fornyet energi, højt humør og forhåbentlig lækker tan er vi mega klar til at give dig en bid af Momster-livet hver eneste dag. Og der er mange planer i nye ting i sigte for efteråret, så du kan allerede nu glæde dig.

Husk, du altid kan fange os på info@momster.dk, og du kan også altid skrive direkte til mig på ees@momster.dk hvis du har noget på hjerte.

Kærlige sommerhilsner

Esme Emma Sutcu

Skriv et svar