Momster siger tak for et fantastisk forår – og lidt om hvad der er i vente

Momsterholdet juni 2018
Momsterholdet juni 2018

Sommerferien er hastigt på vej, og Momster-redaktionen kommer til at være splittet hele juli, da der er forskellige ferier, der skal afholdes. Og så er vi tilbage hele holdet med fornyet energi 1. august, hvor der er rigtig mange fantastiske i vente.

Holdet er jo blevet udvidet her på det seneste. Siden januar har det blot været Mira og mig på kontoret, men nu er Sarah, Mette og Freya også kommet til. De har hver deres ansvarsområder og arbejder alle hårdt på at lave Momster til det fantastiske site, jeg drømmer om. Allerede her på mandag bliver vi alle fem introduceret én efter én på vores instagram, så hold endelig øje der, for en mere detaljeret beskrivelse af alle.

Drømmen

Min drøm er at gøre Momster til et mix mellem magasin og bloggerfællesskab. Sådan at alle de fantastiske blogindlæg mikses med vedrørende og inspirernede artikler skrevet både af momsterredaktionen og af bloggerne og jer læsere. Brugergenereret indhold – hvor du, kære læser, er skaberen, er noget, jeg vægter meget højt. Derfor har vi brug for jeres engagement og jeres inputs. Hvilket i er rigtig gode til at komme med – så fortsæt endelig med det.

Tests

På Momster laver vi også rigtig mange tests. Alt fra et nyt vitaminpille-koncept til test af løbe-klapvogne. Vores bloggere tester produkter i massevis. Engang i mellem søger vi mødre, der er så specifikke, at vi ikke har dem i vores bloggerstand. Og så er det vi søger jer på vores sociale medier. Der er i også rigtig gode til at melde jer på, så bliv endelig ved med det. Indtil videre har vi udgivet en test om ugen på Momster Test, men fra august bliver det altså to gange om ugen! SÅ der er gang i butikken og vi er vilde med det.

Så ønsker jeg ellers bare alle en rigtig god sommeferie. Og skal du ud og køre, så husk at fange dette blogindlæg. Og hvis du søger inspiration til en ferie, hvor du ikke skal flyve langt, kan du læse dette indlæg.

Hav en dejlig sommer, vi ses til august.

Kærlig Hilsen

Esme Emma Sutcu

Skriv et svar