Momsters hyggelige fødselsdagsfest

Esme og Mira fra Momsterkontoret

I fredags fejrede vi Momster med alt, hvad der sig hør og bør. Gigantiske balloner, farverige cocktails og mega god mad. Og selvfølgelig: fantastisk selskab af en masse oplagte momsterbloggers. Der blev krammet, grinet og talt en masse – både om børn, bleer og blogging. Men også om familie, forhold og kvindelivet med alle dets ups and downs.

Festen blev holdt på Blume Cocktailbar i Studiestræde i København. Her havde vi rød løber, så de skønne bloggermødre kunne få en fornem entre. Og der blev leveret kæmpe store balloner fra Euroballoon. Dem havde vi rigtig meget sjov med. Maden kom fra Gorms Catering, du ved, dem med de mega gode pizzaer. De har også en cateringservice, hvor du kan få leveret mad til diverse events. Og de har netop lanceret ny barnedåbs-menu, som vi smagte. Maden var finger food-koncept, som man bare snuppede stående. Det passede perfekt til eventet, hvor vi jo stod op og minglede rundt for at få snakket med hinanden. Drinksene blev lavet af de dygtige bartendere fra Blume. Nøj, de var gode! Bartenderne var også rigtig søde til at lave virgin cocktails til de gravide og de ammende mødre. De skal jo også feste.

Smukkeste cocktails fra Blume
Fingerfood fra Gorms Catering

Mange af bloggerne havde aldrig mødt hinanden forud for denne fest, så det var en skøn lejlighed at få mødt de mennesker, man følger bag skærmen in real life. Til sidst dystede vi vi vores viden om hinandens blogs i en omgang bloggerquiz. Vinderne blev Viktoria og Maria.

Bloggerquiz

Momster har altså de skønneste bloggere <3 Tak for en fabelagtig fest og tak fordi i er med på dette eventyr! Vi ses til vores to års fødselsdag næste år.

Momsterbloggerne

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar