Momster fylder år

Da Momster blev seks måneder i nov 17
Da Momster blev seks måneder i nov 17

I næste uge fylder Momster 1 år. Så hurtigt gik 12 måneder. Og det har fået mig til at reflektere over rejsen.

Inden jeg launchede Momster, var det blot en drøm. Da den så gik i opfyldelse 1. maj 2017, regnede jeg aldrig med, at det ville blive på det niveau, som det er nu. Jeg vidste ellers udmærket godt, det var en god ide at lave et bloggernetværk for mødre. Absolut! Det har vi i den grad manglet i Danmark. Men jeg havde ikke regnet med, at det hele ville vokse så hurtigt. Jeg troede faktisk, der ville gå flere år, før vi var her, som vi er nu med det antal bloggere. Men hurtigt kom der mange fantastiske mødre med ombord på Momster-toget, så nu kører vi derud af.

Hver dag bliver jeg imponeret af mine Momsters. Alle de skønne mødre, der viser små glimt af deres hverdag, gør mig helt varm indeni. Jeg elsker at komme ind på forsiden af Momster om morgenen med en kop kaffe og min datter på skødet og tjekke de nyeste blogindlæg – selvom jeg tjekkede sitet sent aftenen før. For yes, der er også mødre, der blogger midt om natten. Både min datter og elsker at se på søde børn, dejlige mødre og hudløst ærlige beretninger fra morlivet, så i et år har mine morgener været præget af momsterliv.

I næste uge fylder Momster så 1 år. Yes!

E T  H E L T  Å R!

Det er fuldstændig skørt, at tiden er gået så hurtigt, selvom der er sket meget på et år. Fra at være en nyfødt baby, der lige skulle lære at holde sig vågen til en insisterende tumling, der okser for at finde sin vej i den digitale jungle af medie-sider, der henvender sig til mødre og bloggere. De næste par år kommer til at handle om at få Momster op at stå og gå. Men det bliver præget af knubs og uheld, for vi mødre ved godt, man falder en del inden man får lært at gå.

Momster består lige nu af 90 blogs. 90 BLOGS!! WAUW!

Tænk sig, for 12 måneder siden var der intet. Ingen bloggere. Intet indhold. Ikke engang et domæne. Og nu er der snart hundrede  mødre, der blogger om deres hverdag. Det er da vildt!

Så mange tak, kære MOMSTER. Kære læser og kære mor.

Vi har stadig en masse ambitioner om at blive meget større. MEN om det er antal af bloggere, antal blogindlæg, læsere, kommentarer, henvendelser, kampagner eller noget andet, så er jeg dybt rørt over den konstante udvikling her i netværket.

Og snart kan jeg også røbe det næste store skridt for Momster.

Men først skal vi lige nyde, at der er gået 12 måneder og i næste uge fejrer vi det med et lille event. Det kommer der også mere om snart.

Kærlig Hilsen

Esme Emma Sutcu

Skriv et svar