Velkommen til alle de nye mødre

Momster er et univers, jeg i mange år blot havde oppe i mit hoved, det eksisterede kun i mine tanker – inden jeg for alvor kastede mig ud i det og udvikle og stifte det. Jeg vidste nemlig, at det var en god ide, og når først det kom ud, så ville det blive stort.

Og nu hvor det er i gang, viser det sig, at jeg ikke tog fejl. Et mornerværk som Momster, hvor alle bidrager til centen, det udvikler sig konstant. Det er som en ny frisk, grøn eng på en gryende forårsdag, hvor der alle steder popper nye spirer op. Muligheder og visioner vokser og gror og får næring af resten af verden, der nærmest afventer den. Ok, der gik lidt Blachman i den – MEN det ´rr dejligt, og det er lige præcis sådan, det skal være.

Nu handler det så for mig at følge med.

Der er lige nu over 80 bloggere knyttet til Momster. Så der udgives konstant nye indlæg, som er relevante for alle forskellige mortyper, i forskellige faser af deres morliv.

Samtidig tester vi produkter på livet løs herinde på Momstertest, så du kære mor, kan navigere lidt nemmere rundt i hverdagen som mor. I vores test bruger vi helt almindelige mødre, der tester produkterne i deres naturlige hjem-miljø, sammen med hele familien. Det er ekstremt vigtigt for mig, at instruere alle momsterne i at være ægte og ærlige i deres tests. For troværdighed og gennemsigtighed er de vigtigste begreber i alt, hvad Momster foretager sig.

Og nu er virksomhederne så småt begyndt at åbne øjnene op for de ærlige, vi opererer med her på Momster. Flere ønsker, at vi tester deres produkter, da der mangler flere uafhængige test-organer som dette på det danske marked.

Så der skal det næste stykke tid testes mange flere spændende produkter til familielivet. Og derfor mangler vi dig kære mor! Vi mangler dig der ammer, bruger mme, har en baby, der kravler, tumler og går. Så skriv en mail til mig på info@momster.dk, hvor du beskriver dig selv og din familie for at få en plads i vores tester-pulje.

Kærligst Esme Emma Sutcu

Skriv et svar