Backstage på anden sæson af Spørg Momster optagelser

Optagelse af anden sæson af Spørg Momster

Så er Spørg Momster anden sæson i hus – og sikke en omgang det var! Først var vi i Århus for at optage seks nye afsnit og så i København for at optage yderligere seks. Det var ekstremt hektisk at skulle optage 12 nye afsnit på så få dage. Derfor blev det nogle komprimerede og effektive dage, der skulle koordineres ned til mindste detalje. Jeg har tre mødre med i panelet til hvert program og med så mange afsnit, så var der hele tiden en strøm af mødre, der gik ind og ud af produktionen. Der gik lidt samlebånd i den til sidst, og der var ikke råd til nogen som helst fejl. Det hele lykkedes, og jeg er bare så taknemmelig for at alle kom til tiden og var med.

Noget af det sjoveste jeg observerede, var at mødrene hyggede ret meget med hinanden mellem optagelserne. Mange af mine deltagere er jo også bloggere og instagrammere. Så indbyrdes havde mange et lille kendskab til hver andre og havde fulgt hinanden på diverse some-kanaler i mange år. Og så var det så der i studiet, at de mødte hinanden for første gang. Det var bare rigtig sjovt at være vidne til, at mit studieset blev stedet, hvor inspirerende mødre mødte hinanden for første gang. Det var helt smukt.

Nu er der som sagt lavet 12 nye programmer, som løbende bliver sendt hen over foråret. Der sendes et afsnit af den første omgang sådan lidt sporadisk i løbet af ugen på Dk4, hvis du ønsker at se det på TV. Den nye sæson kommer til at blive sendt hver mandag kl 20.00 på Dk4 – men det er først fra uge 9. Så altså mandag 26. feb sendes de fast ugentligt. Ellers kan du naturligvis også altid hoppe over på Momster TV, hvor jeg lægger alle programmerne op løbende.

Skriv et svar