Nyhed fra Momsterkontoret

Så er der nye, spændende ændringer endnu en gang hos Momster. Ikke nok med at Momster ændrer ydre look for tiden, så er det indre også i forandring. I fredags begyndte en ny pige i klassen. Det betyder at Momster er blevet beriget med en ny kommunikationsarbejder.

Præsentation af ny kommunikationsmedarbejder:

Jeg hedder Mira, er 27 år gammel og i gang med at læse en kandidat i kommunikation med fokus på digitale medier. Oven i hatten har jeg en skøn dreng, som lige er fyldt et år. Jeg elsker at nørde ”mor-ting” på nettet og lure med hos morbloggere, så Momster er jo et rent mekka for mig.

I kraft af at jeg selv er mor, har jeg oplevet på tætteste hold, hvor svært det er at navigere rundt i de mange fortællinger og oplysninger om morlivet, man som læser bliver bombarderet med fra sociale medier. Af samme grund finder jeg det utrolig vigtigt, at der eksisterer en brugervenlig platform med indholdsrige budskaber, hvilket blot er endnu en grund til, at jeg føler mig beæret over at være ombord på Momster!

Problemer med det tekniske… 

Som i kan se har Momster siden nytår fået nyt look. Denne proces har desværre medført nogle tekniske udfordringer, som vi stadig arbejder på at få løst. Vi vil så gerne have, at design og funktionalitet hænger sammen, så vi hurtigst muligt kan tilbyde jer en lækker brugeroplevelse på Momster sitet. Der er ikke andet for, end vi må væbne os med tålmodighed lidt endnu, og så glæde os til det færdige resultat som er et lækkert design med en teknisk opgradering.

De bedste mandagshilsner fra Mira & Esme.

Skriv et svar