Nyheder på Momster

Der sker meget på Momster. Rigtig meget. Det handler om at holde tungen lige i munden for at følge med i det hele. Det er primært gode ting, men der har også været en del udfordringer her på det sidste. Især på teknikken. Og her handler det om at holde modet oppe. For jeg siger dig, nogen gange kan jeg sgu godt blive lidt modløs. Når Momster sitet fx crasher. Hvid skærm i tre minutter! Og ingen mulighed for at komme ind. De værste 180 sekunder i mit liv. Indenfor den korte tid skrev den ene blogger efter den anden. Nyheden gik som steppebrand igennem bloggerne, som pludselig ikke kunne logge ind på deres blogs. Katastrofe! Det værste der kan ske for en blogger er jo ikke at kunne have access til sin blog.

Men så pludselig kunne alle komme ind igen. Hvilket var en kæmpe lettelse. Men panikken har siddet i mig lige siden, for hvad nu hvis det sker igen – og det denne gang ikke kan lade sig gøre at komme ind.

Jeg har så fået at vide, at det er fordi, der har været for meget trafik og for mange blogs. Og i dag fik jeg så en mail om, at det nok kommer til at ske igen og igen. Som min nye tekniker skrev i en mail: Dit site drukner i sin egen succes.

Tak for kaffe!

For ja, der er sket meget på trafiksiden. Momsters trafik næsten fordobler fra måned til måned. Det er jo kun dejligt, at så mange mødre har fået øjnene op for os og klikker ind hver dag for at læse indlæg fra en masse dejlige bloggere. Bliv endelig ved med det.

Men det går ikke at sitet crasher. Jeg har en kæmpe forpligtelse over for mine bloggere. Når jeg nu har oprettet dem, så har jeg også et ansvar for at det hele kører.

Men som alle nyopstartede virksomheder, så vil der jo være nedbrud. Og vi er ved at få styr på det. For noget, jeg ikke har fået fortalt, er, at jeg den sidste måneds tid har haft nogle teknikere og designere til at arbejde på et nyt design af Momster. Yes, vi springer ind i det nye år med et fuldstændigt nyt look! Det blir så lækkert – så når du 1. jan, med tømmermænd, tjekker Momster.dk så er det med et spritnyt design.

Men det er så ikke kun udseendet, der får en over nakken. Hele den tekniske struktur får også en opgradering. Så vi netop ikke kommer til at opleve en over-ophedet server, og et site der ikke magter for meget trafik.

Momsterjul

Så jeg håber, i alle har en dejlig december måned. Får hygget en masse og nyder hinanden. Vi kører jo med Momsterjul her i december, hvor en ny blogger udgiver nyt indlæg hver dag. Her kan du læse, hvordan de holder jul hjemme hos dem.

Husk at få dem tjekket. Her er dem, der allerede har været oppe:

Momsterjul låge 1: Frufrilda
Momsterjul låge 2: Sættekassen
Momsterjul låge 3: Belladotte
Momsterjul låge 4: Åndehuller

1 comment / Add your comment below

  1. glæder mit til at se hvad der sker fra 1 januar … på den glad måde hehe og hvis og når netværkede går ned så kan man lave noget andet hehe ej jeg panikker ikke og dejligt at andre har lyst til at kikke ind på alle de her dejlige blogge og dit arbejde 🙂

Skriv et svar