Spørg Momster afsnit 1:8 sendes på Dk4 aften

Spørg Momster (1:8) Gæster: Karina von D'ahe, Cammilla Malmberg, Annemette Voss. Vært: Esme Emma Sutcu
Spørg Momster (1:8) Gæster: Karina von D’ahe, Cammilla Malmberg, Annemette Voss. Vært: Esme Emma Sutcu

I aften bliver det allerførste Spørg Momster afsnit sendt på DK4 kl 20.00. I de foregående uger er mine programmer blevet sendt lørdag formiddag, men nu har jeg overbevist kanalen om at prøve noget nyt, nemlig at sende Spørg Momster om aftenen.

Det er sådan, at DK4 har en hel flade for programmer til kvinder hver lørdag formiddag. Så derfor blev mit program også placeret der i første omgang. Men min erfaring er bare, at mødre ikke lige sidder foran skærmen lørdag formiddag. Kunne ellers være pretty sweet, bare at smide benene op på bordet, sådan en weekendformiddag med en kop (varm) kaffe. Men nej, det er ikke en luksus nogen som helst af de mødre, jeg kender, har.

Hjemme hos os plejer det at være et cirkus show, med elefanter trampende, frække tigerunger, der brøler og små abekatte der kaster med legoklodser efter en lørdag formiddag.

Ofte er vi derfor slet ikke hjemme i det tidsrum, men til noget familie tamtam eller på en legeplads. Og hvis nogen skulle være så heldig at se tv, ja, så er det barnet der sidder klistret til Ramasjang!

Så derfor tænker jeg, at vi mødre først får skærmen for os selv, når ungerne er puttet og faldet til ro. Og så ka vi slappe helt af og flyde i sofaen, mens vi hører på andre mødres problemer. Lyder da meget hyggeligt, ik? Så i aften, kære mor! Så har du skærmtid! Glæd dig, det blir rigtig godt. Vi ses i aften på dit TV!!

Skriv et svar