Momsters 6 måneders fejring

Kage og bobler til fejringen af Momster

I fredags fejrede vi, at Momster nu er 6 måneder gammel. Tænk sig, min baby er blevet så stor og er et helt halvt år. Som en helt typisk mor, er jeg totalt lost over, hvor de 6 måneder dog er blevet af?!?

Mange oplevelser

Det hele er sket så hurtigt – men alligevel været fyldt med så mange oplevelser. Netværket her har jo været igennem den vildeste fremgang på så kort tid – så det skulle vi selvfølgelig fejre med en lille fredagshygge.

Kage og bobler til fejringen af Momster
Kage og bobler

De sødeste bloggermødre kom forbi til noget kage og bobler. Mange havde aldrig mødt hinanden, så det var så skægt at få en 3-dimensionel oplevelse af hinanden – i stedet for kun at kende hinanden bag en skærm.

Sammen fik vi snakket om blogging, børn og morlivet. Det var dødhyggeligt. Og jeg er så stolt af hver eneste af de skønne bloggere, der er i netværket. Uden dem ville Momster jo aldrig gå så godt som det gør.

Stor udvikling

Det er sjovt egentlig, for (og nu er jeg helt ærlig, ik?) jeg havde sgu regnet med, det ville gå godt. Det havde jeg, for jeg har altid stolet på denne ide. Men jeg havde sgu ikke regnet med, der ville ske så meget så hurtigt!! For jeg er ikke en af de største influencers i Danmark, så jeg havde ikke en gigantisk følgerskare med mig, da jeg launchede Momster. Jeg havde bare en god ide, jeg havde “opfundet”, fra da jeg læste journalistik. Så da jeg trykkede på launch-knappen 1. maj 2017 havde jeg  “overtalt” 5 bloggere, som var mine veninder. Og i dag, et halvt år senere, er vi 75 bloggere, 100.000 sidevisninger i netværket, 1150 følgere på instagram og både Momster TEST, Momster FOOD, Momster TRAVEL og Momster TV kører derudaf! Næsten magisk, hvordan Momster har spredt sig som ringe i vandet. Jeg glæder mig i hvert fald rigtig meget til at se, hvad de næste 6 måneder bringer med sig.

2 comments / Add your comment below

Skriv et svar