Onsdagskærlighed: LittleHugeLove

Om onsdagen drysser vi her i Momster netværket lidt kærlighed ud til andre blogs, som vi enten elsker, imponeres over, inspireres af eller bare nyder at tjekke ud. I dag har jeg valgt bloggen LittleHugeLove.

LittleHugeLove
Og det er der mange grunde til!

Jeanette er damen bag denne skønne blog, der handler om livet som mor til to og alle hendes kreative projekter, som hun seriøst nailer hver gang. Så masser af inspiration der! Men så har hun også lige taget et KÆMPE skridt. Så stort et skridt, at jeg i øjeblikket synes, hun er en af de modigste kvinder på jorden.

Hun har simpelthen taget sine to unger under armen og fulgt med sin mand over på den anden side af jorden. Nærmere bestemt Canberra, Australien. Her skal de være det næste halve års tid i forbindelse med mandens arbejde. Hun skal få en hverdag til at fungere så langt hjemmefra uden nogen som helst venner, familie eller kendte naboer. Med en baby der er begyndt at kravle rundt i hele huset og en fem-årig der nu skal tilpasse sig et helt andet land, er det i sandhed et eventyr.

Et eventyr der startede ganske frygteligt, men som begyndte at se lysere ud. Indtil i går, hvor hun beskrev sine følelser, som de er lige nu. Og det skriv gik sgu lige i hjertet. Endnu engang.

Onsdagskærlighed

Så derfor kaster jeg min onsdagskærlighed på LittleHugeLove i dag. Jeg elsker at læse Jeanettes indlæg. Hun er typen, man vil være veninde med. Hver gang jeg sidder og læser, tænker jeg, ej, hvor ville jeg gerne hænge ud med hende og alle vores børn og bare tale sammen. Så Jeanette, keep on writing, for jeg er kæmpe fan. Og jeg hepper så meget på, at alt kommer til at løse sig og i kommer hjem om et halvt år med tasken fyldt med minder fra det spændende Australiens-land.

Hver gang jeg falder over en blogger, som jeg synes, gør det ekstra godt på bloggen, vil jeg om onsdagen drysse lidt kærlighed over dem her på Momsterbloggen.

4 comments / Add your comment below

Skriv et svar