Momster går viralt!

Nogen gange skal jeg lige knibe mig selv i armen. For sådan virkelig at fatte hvad der sker på Momster. For der sker virkelig mange ting. Mange gode ting. En af de store ting vi oplevede i dag på de sene eftermiddagstimer var, at et af vores blogindlæg gik viralt på Dagens.dk. Det er ganske utroligt, at et af vores indlæg nu kommer ud til tusindvis af danskere.

Hvem skrev indlægget?

Damen bag indlægget er såmænd Simone fra DRENGELOPPER.

Den kære, højgravide Simone blev ganske overvældet af at se sit ansigt på forsiden af Dagens. Hun blev simpelthen så begejstret, at hun blev nødt til at droppe sin planlagte eftermiddagslur i dag. Men både hun og Momster synes, det er fantastisk, at vi kan nå så langt ud og til så mange mennesker.

Og hvad handler selve indlægget så om? Well, såmænd bare om de skønne mænd, der er i vores liv.

Skriv et svar