Momsterliv: Vores egen altanhave

Har du nogensinde tænkt på, hvordan andre mødre mon bruger deres hverdag? Så glæd dig til dette. For Momster har indført Momsterliv. Det går ud på, at alle bloggerne udgiver et indlæg den første dag i hver måned, hvor du kan se, hvad vi helt præcist laver. Her er fx min dag:

08.30 Min datter havde sovet i min seng og vågnede sent i morges. Først et kram og så et: Må jeg se på videoer på din tlf. Det fik hun lov til, mens jeg lige lavede en kop kaffe og fik øjne. Jeg er slet ikke et morgenmenneske. Så forberedte jeg hendes morgenmad og hendes madkasse til frugt i børnehaven. Jeg fik endelig vristet telefonen ud af hånden på hende, og vi talte om at vi skulle bage en kage i aften, mens vi spiste.

10.00 Afsted mod børnehaven. Afleverede hende sent i dag, de var ikke helt tilfredse. Men altså, det er jo stadig sommerferiestemning, så de har ingen aktiviteter på skemaet. Og da jeg bestemmer min arbejdstid som selvstændig Momster, så tænkte jeg det var ok.

12.00 Krise på arbejdet, brandslukning midt i frokosten. Masser af mails og telefonopkald skulle der til, så fik aldrig spist min ristede rugbrød med gedeost, som ellers er favoritten.

16.00 Det tog så lidt længere tid, end jeg havde regnet med, så først færdig nu. Og halser mod børnehaven alt for forsinket. Og får en: Ej, hvorfor kommer du først nu! Et par kys og en undskyldning senere stod vi i Netto. Manglende indkøbsliste gjorde så, at jeg ikke vidste, hvad der skulle handles ind til kagen, jeg havde lovet i morges.

17.00 Hjemme igen og fik verdens bedste ide. Skulle vi ikke lige tjekke, om de tre krukker ude på altanen med kartoffelplanter, ikke havde groet nogle kartofler? Min datter blev super glad, for hun elsker at rode med jorden. Og jeg var imponeret over hvor hurtig, jeg fik afværget kagekrisen.

Og minsandten om der ikke var vokset de fineste sødeste små kartofler. Det kom helt bag på mig, at der allerede var begyndt at gro noget! Vi blev helt lykkelige begge to. Og så gravede vi og gravede. Og her er fangsten:

SÅ imponerende!!

17.30 Lave aftensmad med de nye kartofler. Jeg kogte dem og stampede dem med masser af smør og friske urter som mynte, dild og koriander. Og så torsk til! Verdens bedste aftensmad på sådan en sommerdag.

18.30 I bad og min datter fik lov at have sin nye badedragt fra Colorkids på. I badet altså. Hun ville meget gerne prøvekøre den, inden vi tager sydpå om et par uger. Resultat: Den virker.

19.30 I seng og læse godnathistorie. Det blev Lille på Eventyr. Favoritbogen. Vi har nok læst den cirka 1000 gange de sidste 6 måneder.

20.00 Datter faldet i søvn og mor kan få sin aftenkaffe mens der skal arbejdes på Momster.

 

Tjek også de andre momstres hverdag:
Drengelopper
Sættekassen
My Min My
D For Drenge
Handimor
Septemberborn
Vigga Siger
Superprinsessen
Life Of Miss Carstensen
Elisa Kimma
Villads og Mor
CopenhagenMama
BerlinBaby

2 comments / Add your comment below

Skriv et svar