Ny uge på MOMSTER

Dette er mit yndlingsmotto. Jeg elsker nemlig mandage. Man har hvilet sig efter en god weekend. Barnet er afleveret. Og nu skal man i gang igen. Være produktiv, effektiv og se på alt med friske øjne. Aaaah, det er dejligt motiverende.

Jeg har aldrig forstået, hvorfor man egentlig hader mandage. Det er da den bedste dag i ugen! Ny dag, ny uge og ny start. Jeg elsker det. Onsdage til gengæld – dem har jeg det strammest med! Midt på ugen, man har været i gang i mange dage, der er langt til weekend og man er bare træt! Men mandage til gengæld – der er man super pumped for ugen!

Og denne uge kommer der til at ske mange ting her på momster – på alle mulige måder. Momstermødrene har testet en masse lækre produkter, så der kommer nye indlæg inde på momstertest. Husk at tjekke det ud.

Og så er der bare en masse nye lækre ferieindlæg på vej fra momstermødrene. Mange har været ude og rejse med de små, så der kommer nogle spændende rejseguides til super sjove destinationer med børn. Så tjek også vores nye blog travelfamily.

Hav en dejlig mandag og en dejlig uge.

Skriv et svar