Jeg har fucket op…

Yes, jeg indrømmer det. Jeg har fucket min kur godt og grundigt op. Øv. Men jeg må også bare indse det, jeg kan bare ikke finde ud af det med diæter og slankekure. Den 7-dages kur, som jeg begyndte på i onsdags sidste uge, varede halvanden dag, og så begyndte det at gå helt galt. Det startede super godt, spiste virkelig kun få kalorier og ingen sukker eller stivelsesholdige ting hele den første dag.

Dag to startede også rigtig godt, med den samme morgenmad som dag 1. Men så kunne jeg simpelthen ikke holde mig tilbage og faldt allerede i  ved frokosttid, hvor jeg fik sushi.

Ok, det kan jo ske selv for den bedste. Og sushi er ik den største synder, tænkte jeg. Så jeg besluttede mig for ikke at give op og fortsætte. Og resten af dagen gik godt. Men så på dag tre fik jeg igen det helt forkerte frokost. Pitabrød med hjemmelavede falafel. Hmm, ik så godt med det brød. Og ikke nok med det, så fik jeg igen en masse hvidt brød den samme aften, sammen med en øl. Det var der, min kur officielt døde.

Og hele weekenden har jeg spist mere hvidt brød, the med meget sukker, is, chips, lakrids og en masse mega lækkert snack.Jeg tror næste gang, jeg går på kur, så skal jeg helt klart planlægge det noget bedre. Planlægge mine måltider og sørge for ikke at udsætte mig selv for fristelser. Og bare lade være med at gå ud af min lejlighed.Men jeg er glad for, jeg prøvede. For et par dage er da bedre end ingenting, ik?

//KH Esme

2 comments / Add your comment below

Skriv et svar