Tanker omkring momster

Noget af det bedste ved at rejse er helt klart inspiration. Jeg er enormt modtagelig for nye indtryk og nye mennesker. Det er næsten magisk, hvor opløftet jeg bliver af at være sammen med folk, jeg ikke normalt snakker med. Jeg elsker naturligvis mine tætte og nære herhjemme, og har ingen intentioner om at skifte dem ud. Især mine helt bedste veninder kunne jeg ikke leve uden, da de kender mig hele vejen igennem.

Men at snakke med nye mennesker og blive udsat for nye udtryk og livsbetragtninger – det er virkelig noget, der nærmest tryllebinder mig. Jeg elsker at høre om, hvordan andre gør og lever. Hvad andre gør når de står op, går ud af døren, når deres børn ik vil sove, hvordan de håndterer morliver, arbejdslivet, familielivet, aftensmaden osv. Måske det er derfor jeg blev journalist, for jeg er virkelig oprigtigt interesseret i at høre, hvordan andre lever og gør.

Dette smukke liv, der kan leves på så mange måder, er sgu vidunderligt.

En af de rigtig gode ting ved den netop overståede bloggertur til Norge var, at jeg fik mulighed for at snakke med andre mødre, der arbejder i det samme felt, som jeg gør. Høre deres erfaringer, motivationer, oplevelser og tanker omkring dette nok lidt usædvanlige arbejdsliv. Det har inspireret mig og givet mig rigtig meget mere blod på tanden til at fortsætte med at udvikle på Momster, så jeg kan få udlevet alle de visioner, der er med dette netværk.

4 comments / Add your comment below

  1. Synes det er så fedt at du gør livet for os mødre til en oplevelse, af at vi netop ikke står alene.. der er andre end os der er tosset 🙏🏻🙄 så dette var Jo uden lige et dejligt indlæg 😍

    1. Årh, hvor er du skøn Mie. Livet som mor er jo både det hårdeste og skønneste på en gang 🙂 /KH Esme

  2. Jeg bliver glad i låget, når jeg læser dette indlæg. Det rører noget i mig – til dels fordi jeg kan genkende mig selv i det, du skriver, men også fordi det er så bekræftende at have en blog hos en, der er så engageret, som du er. Jeg er sikker på, at Momster bliver stort.

    1. Ej, hvor er du fantastisk! Tusind tak for de gode ord, de varmer rigtig meget midt i dette kæmpeprojekt som føles så rigtigt og så ægte – men også enormt hårdt til tider. Dejligt at andre kan mærke mit engagement. Og dejligt du er her i netværket og også er så engageret med din blog. KH Esme

Skriv et svar