Mor- og dattertur i det norske

Jeg har været på den skønneste tur til Sydnorge, med masser af mad, hygge og sjov. Det var en pressetur med en masse dejlige bloggere, hvor vi skulle vises rundt i Dyreparken i Kristiansand i det sydlige Norge. Og jeg fik lov at tage min rejseglade datter med.

Vi boede på Dyreparken Hotell, mens vi var der. Og det var også en oplevelse i sig selv, da det var ret gennemført i deres indretning. Hele vejen igennem holdt det sig til dyretemaet, så værelserne havde et dyrenavn og var indrettet i det tema man fik. Vores var dværgsilkeabe.

Det var blot henover weekenden, men vi havde et jampacked program, så vi nåede rigtig meget. Dyreparken er et gigantisk område, der har flere forskellige koncept-parker i en. Der er et forlystelsesområde, der minder meget om Bakken. Og så er der et badeland, en stor dyrehave, flere områder med fantastiske legepladser, Kardemommeby og naturligvis også Hakkebakkeskoven – bare for at nævne nogle af områderne.

Og vi skulle selvfølgelig se det hele – henover meget få dage! Så det har været hektisk, men også vanvittigt sjovt! Min skønling slugte det hele til sig og hyggede sig gevaldigt med en masse af de andre bloggerbørn. Det er virkelig under disse oplevelsesrige rejser, at mit barn udvikler og modner sig gevaldigt meget. De nye omgivelser, som jo er meget anderledes end vores strukturerede hverdag, sætter bare gang i udviklingen. Så hun blev lige 5-6 år ældre på den tur. Så øh, på hjemturen ville min nu teenagedatter og hendes veninde Hollie sidde sammen – helt uden voksne! Øh, okey i to, så kan i sidde der og sladre, haha. Det har hun aldrig prøvet før og hun var slet ikke bange. Helt fantastisk.

Vi har fået turen og overnatningen gratis af Dyreparken. Men ingen krav om at rejsen skulle omtales. Jeg vælger at lave dette indlæg, fordi det var en af de bedste rejseoplevelser jeg nogensinde har haft med min datter.

3 comments / Add your comment below

    1. Så meget teenager livet, vi mødre lige fik et indblik i. Ganske sødt og ganske skræmmende på én og samme tid, hehe 🙂

Skriv et svar