Har du det også sådan hver dag..?

Lige for tiden har jeg det seriøst på denne måde hver. Eneste. Evige. Dag.

Nogen gange føler jeg, at min fem-årige gøglerpige hører til i et cirkus. Der er fart på, i et tempo jeg slet ikke kan følge med i. Pludselig er hun viklet ind i persiennerne eller hænger i lampen. Det har egentlig ret stor underholdningsværdi. For andre. Ikke altid for mig…

Men når hun er sjov – er hun sådan virkelig VIRKELIG sjov og underholdende. Og hun får mig sgu seriøst til at grine. Altså mig en voksen! (okey, det kan også være det siger mere om min humor). Men altså hun er virkelig godt selskab og jeg elsker at tilbringe tid med hende, bare os to.

Og så på et splitsekund, midtvejs i et grin, formår hun at skræmme livet af mig, ved at lave et eller andet farligt stå-på-hænderne-oven-på-et-strygejern-agtigt trick!! Og et øjeblik efter har jeg fanget mig selv i at sige nej 7 gange i streg! Eller tørrer mælk op fra gulvet under hendes stol, samtidig med at jeg skal dukke mig for flyvende spaghetti, fordi hun lige skal tjekke om de er kogt nok. Nå, ja da! (det har hun set en kok gøre engang, så det skal hun da også – selvom der er hældt kødsauce på!!!).

Men så kort tid efter ligger vi og aer hinanden og hygger og jeg kunne aldrig forestille mig livet være anderledes end med hende.

Indtil hun igen gør et eller andet der får min puls op igen.

Morlivet, ik også? Du kender det sikkert selv 🙂

Skriv et svar