Sommeren er her – men jeg nyder den ikke

Det er endelig blevet sommer, og momsterkontoret sveder som bare fanden. Men ingen tid til kølige is eller tur på stranden, efterfulgt af rosé på altanen. Der knokles, der…

kæmpes og der løbes hurtigt. Især i denne uge, der er ultrakort, har jeg skullet løbe hurtigt for at nå det hele, inden Kristi Himmelfartsferien begynder.

Og hold nu op, der er mange fridage i maj!

Før i tiden elskede jeg denne måned. Da var jeg i fast arbejde og hilsede alle feriedagene velkommen. MEN nu hvor jeg er selvstændig!?! – så er det altså en pain! Shit der er mange dage, hvor man ikke kan ringe til nogen, eller få svar på mails eller at få afviklet noget. Jeg har slet ikke tid til at holde fri, og har også brug for, at de folk der arbejder med at få dette site til at køre ikke bare lige holder fri. Men det skal de selvfølgelig. Og jeg burde måske også tage lejligheden til at slappe lidt af med min lille dame herhjemme – så god “mini-ferie”, når i kommer så langt 🙂

//Esme

Skriv et svar