MOMday

Monday. Eller MOMDAY, som jeg ynder at kalde det. For når vækkeuret, aka min datter, ringer mandag morgen, så hopper mor her ud af sengen – fyldt med en masse energi! Og…

det er på ingen måde, fordi jeg er den morgenfriske type – absolut ik! Men det er simpelthen fordi, her på ugens første dag, så kan man gøre det hele bedre, hurtigere og mere fejlfrit end sidste uge. Det er da skønt, at man hver eneste uge kan starte på en frisk!

Mandage for mig har altid betydet en ny begyndelse – ligesom nytår. Var sidste uge fuld af skuffelser og dårlig energi? Jamen, så har du nu en ny uge til at gøre det hele igen – med en masse erfaring rigere.

Var sidste uge rigtig god (som jeg i den grad følte, at den var), jamen så blir denne uge bare endnu bedre! Mandage kan bare ikke skuffe! 🙂

SÅ MOMDAY – here we go! 🙂

Skriv et svar